Νύχια στο σπίτι

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν όμορφα και περιποιημένα νύχια κάθε μέρα! Οι ρυθμοί της καθημερινότητας όμως δεν τις αφήνουν να το καταφέρουν! Γι’αυτό, το spitispaέρχεται σε σας! Έμπειρες τεχνίτριες νυχιών σας προσφέρουν ολοκληρωμένη περιποίηση νυχιών στο σπίτι σας, ξεκούραστα και εύκολα σε μόλις 1 ώρα!

Μανικιουρ στο σπίτι

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει λιμάρισμα νυχιών, διαμόρφωση σχήματος του άκρου των νυχιών, απολέπιση, μασάζ χεριών και βάψιμο των νυχιών σε ποικίλες αποχρώσεις τηςεπιλογής σας. Το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών επιτυγχάνει μακρά διάρκεια και σας κάνει να ξεγνοιάζετε για τουλάχιστον 2 εβδομάδες ενώ το gel νυχιών και το ακρυλικό για τουλάχιστον ένα μήνα. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε τα χέρια και τα νύχια σας σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να προσθέσετε την τελευταία πινελιά στα νύχια σας όπως strass ,γκλίτερ, διακοσμητικά νυχιών, Swarovski κλπ ή να προσθέσετε ένα σχέδιο νυχιών που σας εκφράζει δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε αφαιρέσει το ημιμόνιμο βερνίκι ή το gel/ακρυλικό από προηγούμενη θεραπεία νυχιών, το αναλαμβάνουμε και αυτό εμείς!(Η υπηρεσία αυτή δεν παρέχεται μόνη της, γίνεται σε συνδυασμό με μανικιούρ ή πεντικιούρ). Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη για περιποίηση νυχιών στο σπίτι.

Πεντικιούρ στο σπίτι

Η θεραπεία πεντικιούρ στο σπίτι περιλαμβάνει απολέπιση, αφαίρεση του νεκρού δέρματος, διαμόρφωση των νυχιών, βάψιμο των νυχιών, περιποίηση του δέρματος των κάτω άκρων και τέλος μασάζ ποδιών μετά το βάψιμο. Τα νύχια σας θα παραμείνουν όμορφα για μεγάλο χρονικό διάστημα.Ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα πόδια και τα δάχτυλα σας υγιή και περιποιημένα (η θεραπεία πεντικιούρ σπα στο σπίτι περιλαμβάνει και ποδόλουτρο) Δείτε τις υπηρεσίες και τις τιμές μας για μανικιούρ στο σπίτι και πεντικιούρ στο σπίτι παρακάτω:

Τιμές

Απλό μανικιούρ    €14
Μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι    €18
Μανικιούρ Θεραπεία σπα    €18
Τεχνητά νύχια με gel η ακρυλικό    €27
Ενίσχυση φυσικών νυχιών με gel η ακρυλικό    €23
Συντήρηση gel η ακρυλικό    €18
Αφαίρεση ημιμόνιμου βερνίκι    €4
Αφαίρεση τεχνιτών νυχιών gel η ακρυλικό    €8
Σχέδιο    €0-2,5
Σχέδιο strass    €0,20
Σχέδιο Swarovski    €1,5
Πεντικιούρ    €18
Πεντικιούρ με βερνίκι ημιμόνιμο    €24
Πεντικιούρ θεραπευτικό spa    €24
Κόψιμο νυχιών (χεριών η ποδιών)    €5

Κάντε το δώρο στον εαυτό σας σήμερα